Header

Hej på er , 

Jag sitter i min fotostudio och njuter av att det är söndag. Den här veckan har varit tuff just för att jag varit så himla trött, så det känns skönt att den är över. Det känns som att jag alltid är så himla trött nu för tiden och det riktigt värker i kroppen när jag ska ta mig ur sängen halv fem på morgnarna. Jag längtar verkligen efter nya rutiner. 

 

Jag har haft tre fotograferingar denna veckan och alla har gått kalasbra. I tisdags fotograferiade jag Miranda, hon är utbildad PT och osteopat och ska börja göra behandlingar på St Jörgen i Göteborg. Ni måste verkligen boka in henne, hon är fantastisk! I onsdags fotograferade jag företaget Art of the worlds tischor. Sååå snygga och så sköna! Kika in på deras hemsida och klicka hem en, dem är både miljövänliga och rättvismärkta. 

 Miranda behövde bilder på hennes behandlingar för marknadsföring. Kika in hos henne på mirandakallhage.isilife.se


 

 

Torsdagen bara försvann, jag somnade på soffan när jag kom hem från jobbet, haha. Vaknade vid åtta. Verkligen lysande Matilda. Klockan nio stod jag och lillsyrran i mataffären och funderade på vad vi skulle äta och vad vi skulle ha med som matlåda till jobbet. Det blev räkor och ägg på rostat bröd till kvällsmat och pasta med pesto och soltorkade tomater till matlådor. Gott gott gott! 

 

På fredagen simmade jag och mamma efter jobbet. Det var en härlig kväll och solen sken på oss. Resten av kvällen förberedde jag inför bröllopet som jag fotograferade i Särö (vilket btw tydligen inte är en ö) igår. Det regnade nästan hela dagen, men det blev himla bra bilder ändå.

 Sneakpeak från gårdagens bröllop. Ljuvliga blommor i brudbuketten.

 

 


Idag har jag varit med Mathilda och Andreas och kikat på tomten där dem ska bygga sitt hus. Jag och Mathilda tog en långpromenad med hunden, sedan fikade vi och rivde ett gammalt staket till en hästhage. En himla mysig dag! Vill ni följa deras husbygge kan ni kika in här. När jag kom hem for jag och mamma till badet för att simma ikväll också. Då känns det lite extra att det är sommar. 

 
 Ett av sommarens självporträtt. En sån där riktigt skön sommarkväll på en äng. Bara jag och kameran.

 

 

Denna veckan har jag;

 

- Vart på ett Cross challenge-pass på NW med en ny instruktör. Jag var illamående större delen av passet och det svartnade för ögonen flera gånger, haha. Vill nog inte riktigt inse att jag inte är lika stark som jag en gång var.

 

- Utmanat mig själv med ett köpstopp. Det har gått utmärkt förutom att jag var tvungen att köpa lunch i onsdags, jag hann nämligen inte göra någon matlåda kvällen innan. Nästa veckas utmaning blir att inte äta något onödigt socker.

 

- Bokat frisörtid. Min utväxt är hemsk.

 

- Beställt ett tankkort. Tankkortet jag har idag hör till jobbet, så det och bilen får jag lämna tillbaka när jag slutar. Och nästa vecka går min nya bil i produktion. Tjohoo!

 

- Fått ett väldigt roligt besked om ett ingenjörs-uppdrag jag vill ha. Berättar mer efter att jag varit på möte 24 augusti. 

 

- Gråtit för att jag känt mig ensam. Förändringar gör ju så ont ibland. 

 

- Tänt ljus de mornar jag hunnit med att äta frukost. Det har varit så mörkt och murrigt, verkligen känts som höst.

 

- Lyssnat på Marie Fredrikssons biografi som ljudbok. SÅ fantastisk bra!!!

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström