Header

Den här dagen har susat förbi. Jag kom upp i tid, knallade till gymmet och sprang 5km på löpbandet. Sedan gick jag hem, duschade, käkade frulle, sminkade mig och gick till studion. Där jobbade jag med tre funktionsträd fram tills klockan var halv tio, då jag åkte iväg till min gamla gymnasieskola. Nio bilder fick jag printat som nu ska lämnas över till kund, åh va jag hoppas att dem blir nöjda!! Notering till mig själv: köp aldrig en skrivare utan display igen.

 


 

Jag åkte direkt från skolan till Borås för lunchmöte, lite sen, lite stressad. Visste inte vart lunchrestaurangen låg och när jag precis hade hittat till rätt gata så dog min mobil, haha. Jag hittade, jag han dit före honom jag skulle träffa, maten var god, mötet gick jättebra och solen sken. Jag njuter verkligen av medgången jag har just nu!

 

När jag kom hem från mötet så landade jag på soffan en stund för att återhämta hjärnkapaciteten från all ny information. Klockan halv fem åkte jag till Vara för att delta i ett starta-eget-café som Nyföretagarcentrum anordnade tillsammans med LRF konsult. Dem hade bjudit in en tjej som pratade om sociala medier utifrån ett företagsperspektiv och även om jag kände att jag kunde det mesta så fick jag några tankeställare. 

  

Ikväll har jag försökt jobba ikapp det jag egentligen hade behövt gjort i projektet under dagen. Jag har sammanställt resultatet från fokusgruppen, läst mer information, gjort grunden för personas och en samhällsmatris. Imorgon ska jag göra klart mina personas och samhällsmatrisen, försöka hitta vilka lagar och regler som styr parkeringsutformning och börja generera koncept. Det blir en dag med full fokus och hårt arbete. Jag längtar redan tills jag får sätta igång, haha. Känner mig bortskämd som får känna så inför ännu en arbetsdag. 

 

På kvällen kommer två kompisar hit på kvällsmat, det blir mysigt! Måste klura ut vad jag ska laga för något :))

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström