Header

Åh vet ni vad? Jag har en så himla härlig magkänsla just nu (även om jag har världens jävla mensvärk, haha). Dagen blev verkligen bra, jättebra! 

 

Som jag skrev imorse så började jag dagen med meditation, en kopp kaffe, Jesper Rönndahls sommarprat och sminkning. En mycket bra början. Sedan satte jag ihop ett set bilder som jag skickade över till en kund, åt min gröt och lyssnade på musik. Kl 13 åkte jag till Bring för att göra ett fotojobb, vilket inte riktigt blev som vi hade tänkt oss så jag ska tillbaka dit imorn. 

 


Dagens sminkning. 

 

Efter besöket på Bring så åkte jag till Ica för att skicka tillbaka ett paket och sedan åkte jag till studion för att fota lite bilder. När jag var nöjd med bilderna åkte jag hem, åt sen lunch och redigerade bilderna. Kvällen har jag spenderat med Amanda och August, precis vad jag behövde. Vi satt och pratade om livet i två timmar och hon bjöd på vegetarisk lasagne, SÅ gott!! 

 Jag och August tittade på Spindelmannen medan Amanda gjorde klart maten.


 

 

Något som gör mig glad är att köra bil, att lyssna på peppig musik på högsta volym medan jag kör bil. I mitt förra liv, innan jag blev egenföretagare, så körde jag bil två timmar om dagen. Det var liksom min inplanerade egentid. Då lyssnade jag på musik jag blir glad av, på härliga poddar och intressanta ljudböcker. OCH, det är alltid i bilen jag kommer på mina bästa idéer. Jag blir så sjukt kreativ när jag kör bil. Ganska knäppt egentligen.

 

Jag har märkt det senaste att jag saknar mitt bilkörande. Att känna mig fri, på väg någonstans, samtidigt som jag vågar drömma och planera. Jag känner mig lite mer levande bakom ratten. 

 En utav mina absoluta favoritlåtar.


 

Idag spelade jag de två bästa fuck-it-låtarna jag vet i bilen, Din tid kommer - Håkan och Fight song - Rachel Platern, på högsta volym och sjöng med för full hals. Och den här dagen har gjort att jag nu känner mig inspirerad och motiverad, jag känner det där lilla pirret i magen som jag vet innebär att jag kommer vara kreativ imorn. Skönt!

 

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får sova gott inatt!


Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström