Header

Hej på er! Jag sitter i fotostudion för att skriva klart det sista på inlämningsuppgiften jag skrev om och även påbörja en uppgift som hör till italienska-kursen jag läser. Jag ska även göra en to-do-lista för veckan som kommer. Jag kommer vara på resande fot måndag och tisdag, då krävs det alltid lite extra planering. Morgondagens video till youtube-kanalen kommer bli en vlogg där ni får hänga med mig en arbetsdag, det kräver också planering. 

 


 

Det är skönt att sitta här för att jobba, då är jag lite effektivare än vad jag är hemma. Just nu är jag inne i ett inrednings-flow, längtar så otroligt mycket efter att få inreda en lägenhet åt mig själv, men klurar också mycket på inredningen här i studion. Det finns mycket jag vill ändra på och jag behöver dessutom uppdatera bilderna i ramarna till årets fotograferingar. 

 


 

Jag hämtade ut min nya skrivare i fredags, har dock inte hunnit använda den än. Jag inväntar en ny bakgrundsduk också, den ligger tydligen på en logistikterminal i Trollhättan för tillfället utan att jag har fått någon avisering. Ska jaga den imorn. 

 

 

Jag låg vaken och läste till klockan var halv två inatt, blev så inne i Annelie Pompe's bok att jag var tvungen att läsa ut den. Hon hade mycket kloka tankar att dela med sig av och jag fick en känsla av hur små vi människor är i den här stora världen. Ibland känns våra problem överväldigande, men tar man då ett steg bakåt och tittar ut i världen så blir dem snabbt ganska betydelselösa. 

 

Jag har en rolig vecka framför mig. Måndag och tisdag ska jag på entreprenörsdagar i Skövde för att lyssna på intressanta föreläsare, bland annat Nick Vujicic och Will Smith. Måndag ska jag även ha ett spännande möte om ett eventuellt samarbete. Onsdag ska jag fika med en tjej som driver en reklambyrå, vi ska också prata ihop oss om vi skulle kunna samarbeta på något sätt. Älskar verkligen att träffa andra företagare för att prata om hur dem arbetar och vad dem har för strategier. 

 

Torsdag ska jag till LRF konsult för att prata bokföring, fredag är det nätverksfrukost på Grand i Alingsås, lördag och söndag har jag fotograferingar. Jag hoppas kunna klämma in mycket träning denna veckan, ska sätta ihop tidsscheman för dagarna så att jag får tid till det.Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström