Header


Den här helgen försvann i en hast. På fredagkvällen åt jag tacos och badade bubbelpool med Sandra som gifte sig i lördags och hennes tjejgäng. Så mysigt! Jag åkte hem ganska tidigt för att vara utvilad till fotograferingen. Lördagen var helt fantastisk, så mycket glädje och kärlek. Ett magiskt bröllop! 

 


 

När jag vaknade igår så kände jag mig bakis fast jag inte drack en droppe under lördagen. Bröllopsbakis. Koncentrationen är så hög under en bröllopsfotografering och hjärnan går på högvarv, det finns inte en gnutta energi över. Jag åt en äggmacka till frukost och slängde mig på tåget till Jönköping.

  

Där mötte jag upp Daniel och Elin för en street style-fotografering. Daniel jobbar på Scandinavian photo och brukar plocka med sig utrustning som jag får testa när vi fotograferar ihop. Igår fick jag testa nya Canon EOS 6D Mark 2, 35 mm f1,8 och 85 mm f1,4. Jag har varit lite sugen på att köpa antingen ett 35mm eller 85mm och igår kom jag fram till att ett 85mm passar mig bäst. Nästa kamera jag ska köpa får bli en Canon EOS 5D Mark 4 med två kortplatser. 

  

Jag mådde illa hela dagen, köpte en påse lakrits som hjälpte en stund och sov hela tågresan hem. När jag klev ur bilen hemma frös jag så mycket att jag skakade. Klädde på mig tre lager kläder och kröp ner i sängen. Senare på kvällen tog jag tempen och det visade sig att jag hade feber. Vilket jag redan hade listat ut. 

 

Jag hoppades att jag skulle fixa att gå till jobbet imorse, men jag vaknade inte ens när alarmet ringde. Mamma väckte mig vid tjugo i sju, jag var helt slut. Jag somnade om och vaknde igen vid tolv. Antar att det här är kroppens sätt att berätta att det varit lite för mycket det senaste. Tur att jag har en hel del bilder att redigera, det kan jag ju göra i sängen, samtidigt som jag varvar Vänner och The handmaid's tale. 

 

Btw, denna veckan kan ni följa mig på Scandinavian photo's instagram @scandinavianphotographers.Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström