Header

Jag njuter verkligen av söndagar, tycker det är skönt att känna in lugnet före stormen. Det här har varit en riktigt göttig vecka - jag har njutit av god mat, fått umgås massor med fina vänner och njutit av att ha träningsvärk och känna att jag blir starkare. Det har blivit två tunga Cross challenge-pass och två härliga långpromenader (bortsett från störtskuren igår). 

 

I måndags fotograferade jag dessa fartfyllda grabbar och deras föräldrar i kvällssolen. Tänk va mycket roligare livet blir om man har en brorsa, eller som i mitt fall en lillsyrra. Man får liksom livet med en bästa vän på köpet. Idag har jag också haft en barnfotografering i solen. Himla mysigt!

 High five brorsan!

 
Vid den här tiden förra året pysslade jag mycket i min dåvarande lägenhet. Kaklade den här bordsskivan, gjorde egna posters och ekologiska deos. Byggde en köksö. Jag längtar efter en egen lya nu.

 

 


Denna veckan har jag;

 

- Investerat i mer aktier och fonder, tycker att det är både roligt och intressant.

 

- Längtat extra mycket efter en lägenhet.

 

- Lyssnat på en så himla bra ljudbok om Andre-expeditionen som gjordes i slutet av 1800-talet. Jag blev helt fast, så spännande var det!! Nu har jag börjat lyssna på Mikael Nyqvists biografi.

 

- Inte snoozat en enda morgon, det är en vardagsseger för mig. Jag blir inte alls lika trött på dagarna då. 

 

- Njutit av livet!

 

- Insett återigen hur mycket jag älskar att äta gröt till frukost och funderat på hur jag nånsin kunnat prioritera bort det?!

 

Dagens sköna promenadkläder, mitt svarta Puma-set.

 

 

I veckan som kommer ska jag bland annat till frisören, ha möte med ett blivande brudpar, ha möte angående ingenjörs-uppdraget jag skrivit om, spela badminton med vänner och fota bröllop. Vilken rolig vecka som väntar!!

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström