Header

Det är inte varje söndag man ställer alarmet på kl 06, men det gjorde jag idag. Jag hoppade in i duschen och åt sedan frukost samtidigt som jag sminkade mig. Jag ville vara effektiv och jag var förväntansfull. Förmiddagen ägnade jag åt att spela in youtube-klippet som släpps på min kanal imorn och sedan tog jag bilen till Alingsås.

 


Stenungsbaden.

 

 

Här är vi nu, Mathilda och jag. Och vi har haft en alldeles underbar dag! Vi har njutit i de olika poolerna, suttit i ångbastund, ätit charkbricka och druckit vin. Ikväll har vi ätit trerätters och nu har vi landat i var sin säng. Ni ska få se lite fler bilder från dagen, men eftersom det oftast är fotoförbud inne på span och min kamera inte är den mest diskreta så har jag inte kunnat fota så mycket som jag velat. 

 Vårt fina rum. Hela hotellet känns som en stor båt, inredningen är väldigt marininspirerad.

 På sängarna låg badrockar och tofflor som vi hade i spat. Vi båda höll på att snubbla på vägen dit eftersom tofflorna var ungefär 4 storlekar för stora, haha.

 Utsikten var makalös! Utomhus fanns två pooler och inomhus fanns två pooler. Det fanns en vanlig bastu och en ångbastu, ett rum med varma stenar och några olika duschar. Allt man behöver en dag som denna!

 Restaurangen hade inspirerande inredning, så nu är jag ännu mer sugen på att inreda en lägenhet åt mig. 

 
Tänk att jag får ha den här fantastiska kvinna i mitt liv! Från roliga upptåg, till livets djupa samtal. Fantastisk i alla lägen!! <3

 

Ni får kika in och se mer härliga bilder på Mathildas blogg! www.mathilda.nu

 

Imorgon väntar redigeringsjobb och planering för resten av veckan. Tisdag fotar jag för klädmärket S&S, på kvällen ska jag följa med Mathilda, hennes mamma och syster på inspirationskväll i Göteborg. Onsdag ska jag på fotouppdrag till Kalmar och torsdag väntar träning och lunch med mina gamla kollegor i Göteborg. Jag kommer vara på språng större delen av veckan och då krävs det bättre planering för att hinna med det jag behöver. Jag kommer försöka jobba på tåget både till och från Kalmar till exempel. Kul med en fartfylld och annorlunda arbetsvecka!!


Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström