Header

Hej på er!! I måndags checkade mitt immunförsvar ut och det känns som den här veckan har varit en enda dimma av feber, snor och rinnande ögon. Jag har haft årtiondets förkylning. Men nu är jag äntligen på benen igen!! 

  


 

Viktiga saker att notera från den här helgen:

 

- Jag röstade i kyrkovalet igår, heja demokratin!! 

 

- Jag och Kajsa har bokat en resa till Island, fattar fortfarande inte att det är sant. Kommer bli årets grej!!

 

- Jag har investerat i två nya prylar till företaget; en ryggsäck till fotoutrustning och en Go PRO 5. Ska nog köpa en skrivare när jag ändå är igång. Sjukt jobbigt att behöva beställa framkallningar, löövly att printa hemma. 

 

- Jag har legat vaken sent om nätterna och tittat på min nya favorit-youtuber Peter McKinnon, han kan så mycket som jag både vill och behöver lära mig! En klippt och rakad verision av honom kan jag tänka mig som pojkvän. Hör du det universum???!

 

- Jag har letat efter en knälång klassisk svart kappa i ull, en sån där som funkar 20 år framåt utan att bli omodern. Hittar ingen som känns WOW, tips mottages tacksamt! Minimum 50% ull. 

 

- Bestämt mig för att färgkoda mitt instagram-flöde. Typ 9 bilder i svart, 9 bilder i grönt, 9 bilder i blått. You get it.

 

- Bestämt mig för att börja producera filmmaterial på riktigt, därav inköpet av den lille Go PROn. Vill göra reklamfilmer för mina företag och ish vloggar där jag dokumenterar starten av entreprenörs-livet. 

 

- Sist men inte minst. Det luktar verkligen höst ute!! Var ute på promenad med mamma förut, löven börjar få fina färger, vi såg massa roliga svampar och den där goda nu-är-hösten-här-doften är ett faktum. Myyys!

  

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström