Header

Det är väl inget nytt att jag är tokig i böcker och att läsa, så jag tänkte att jag skulle visa några av böckerna som jag köpt den senaste veckan :)))


 Dessa två köpte jag på outletten som jag och Mathilda sprang förbi i tisdags. Russel Brands bok har jag blivit tipsad om av flera, så när jag såg den i hyllan blev jag glad. Han skriver om synen på livet och att det är vi själva som har skapat skillnaderna i samhället. Jag längtar tills jag får sätta tänderna i den! 

 

Att läsa om det svenska näringslivets historia kanske inte låter jätterockigt tycker ni? Det tycker jag, haha. Jag vill utvecklas som företagare och då tycker jag att det är intressant att läsa om hur andra företagare har gjort. Att lära sig av andras misstag, istället för att jag också ska göra dem. Man behöver inte uppfinna hjulet igen liksom. Sen tror jag att det är nyttigt att veta bakgrunden till varför arbetsmarknaden och företagsvärlden ser ut som den gör idag. 

 
The design of everyday things. Revolution. Det svenska näringslivets historia. Otroligt högt och extremt djupt.

 The design of everyday things är en bok om produktutveckling som jag köpte av en alumn som också läst designingenjörsprogrammet i Skövde. Jag kommer ihåg att vår lärare Ivar sa att är det någon bok av all kurslitteratur vi skulle behålla så var det denna. Den kommer nog komma till användning när jag ska konsulta som ingenjör. Annelie Pompes bok köpte jag, som jag skrivit i tidigare inlägg, i tisdags på inspirationskvällen. Jag började läsa den i onsdags på väg hem från Kalmar. Den innehåller både vackra bilder och berörande texter. 

 

Jag drömmer om att ha ett stort välfyllt bibliotek i mitt framtida hus, och med den boksamling jag börjar få ihop så är jag på god väg! Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström