Header


Kom på att jag glömde nämna i gårdagens inlägg hur förra veckans utmaning gick. Jag körde en sockerfri vecka och det gick mycket lättare än vad jag hade trott. Kände inte av något större sötsug, var bara lite sugen på chips igår, haha. Kommer nog fortsätta att köra sockerfritt ett tag till, känner mig piggare och mår bättre när jag inte äter massa socker. 

 

Min nya utmaning kommer jag att köra i en hel månad och den går ut på att om jag ska göra ett köp över 500kr, vad det än kan tänkas vara, så ska jag köpa fonder eller aktier för samma summa. Prylen jag ska köpa måste alltså vara värd det dubbla beloppet. Den lilla investeraren i mig börja växa till sig. 

 

 

Idag har jag varit hos frisören, som jag längtat. Finns inget som är så härligt en måndagseftermiddag som att sätta sig i frisörstolen, få huvudmassage och håret fixat. Jag känner mig som mig själv igen. 

 

Under åren har jag testat att hå både brunt och rött hår, jag har haft ombre och varit platinablond. Jag har testat att ha jättekort hår, kort page och långt hår. Men jag har nog ändå kommit fram till att jag trivs bäst i blonda slingor och halvlångt hår. Men gärna lite längre än vad jag har nu. 

  


På lunchen var jag och Jonny iväg på ett Cross cage-pass. Fy sjuttsingen säger jag bara. Ni vet när man är sådär trött i musklerna att det inte är jobbigt längre, det är bara ren och skär smärta. Att då pressa lite extra och "bara 10 sekunder till" som instruktören glatt uppmanar. Jag vet inte ens hur jag ska beskriva känslan. Det är en blandning av endorfinrus och hopplöshet, samtidigt som mjölksyrans hövding erövrar mina muskler. Efteråt känns det skönt i alla fall, då är jag alltid lika glad! Hipp hurra för att jag blir starkare, piggare och får fler hjärnceller!

 

Imorn väntar inför-bröllopsfotograferings-möte med ett brudpar som gifter sig på lördag. Myyys!  
 

 

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström