Header


När jag vaknade idag kände jag mig ledsen, besviken, urholkad på energi och fantastiskt omotiverad till att ens gå ur sängen. Jag ville helst bara dra täcker över huvudet och återkomma en annan dag. Men, det funkar ju inte riktigt så, varken när man är anställd eller egenföretagare. Unnade mig att snooza till halv tio i alla fall. 

 

Jag satte mig upp på sängkanten och startade min nya favoritapp, Headspace. Vägledda meditationsövningar. När jag hade suttit och andats in och ut i ca 4 minuter kände jag, nää fuck it! Jag vill vara glad och peppig idag. 

 

Så, jag ska försöka vända detta till en bra dag. Hade jag varit helt frisk så hade jag gett mig ut på en springtur, det funkar alltid, men är både snuvig och febrig, så jag börjar med: lite meditation, en kopp kaffe, tända ljus, lyssna på Jesper Rönndahls sommarprat från 2014 samtidigt som jag sminkar mig. Har egentligen varken ork eller lust till att sminka mig men jag vet ju så väl att jag känner mig piggare med lite färg i ansiktet och det gör mig gladare. Till detta, en tallrik med gröt och så ska jag skriva en lista över saker jag är tacksam över just nu. 

 

Återkommer senare med uppföljning! 

 


 

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström