Header


 

 

Heeej på er!

  


 

Klockan är halv nio och min morgon har börjat på ett minst sagt underligt sätt. Jag vaknade vid fem, hade då sovit ungefär fyra timmar, ändå var jag klarvaken. Anledningen till att jag vaknade var att jag var alldeles för tät i näsan för att kunna andas och att det kröp i kroppen på mig så jag låg och sparkade. Försökte somna om men det var omöjligt. 

 

Jag gick upp, drack ett glas vatten, tog en ipren och åt en knäckemacka. Gick tillbaka till sängen, läste lite i boken jag håller på med just nu och tittade lite på youtube. Jättetrött. Men, jag kunde ändå inte somna. Vet inte riktigt hur jag ska förklara den krypande känslan i kroppen, men det känns ungefär som att det kliar under skinnet i både ben och armar. Jag höll på att få panik, så jag tog på mig jacka och kängor och gick på en morgonpromenad. I leopardmönstrade pyjamasbyxor och rosa raggsockor, behöver jag ens säga att människorna som stod och väntade vid busshållplatserna jag gick förbi sneglade lite extra konstigt på mig? Dessutom pissregnade det. 

 

Efter ungefär 40 minuter ute i regnet så gick jag hem, då kändes det som att jag hade fått urinvägsinfektion igen. Hade det senast när vi var i Norge och vandrade. När jag kom in tog jag en varm dusch, klädde på mig torra kläder, tog med mig mitt täcke och värmekudden och la mig på soffan. Och här ligger jag nu. Snuvig, febrig, ont i halsen, mensvärk och förmodligen med urinvägsinfektion. Jag brukar inte va så lipig när jag är sjuk, men idag tycker jag allt lite synd om mig själv. Lägg även märke till den lilla infektionen som bosatt sig ovanför min läpp. 

 

Idag är jag i alla fall extra glad över att jag är egenföretagare och kan planera min dag som jag vill. Jag redigerade bilder och fakturerade till klockan var ett inatt, så jag har redan jobbat undan en del av dagens to-do's. Det viktigaste idag är att jag fått gjort klart en marknadsföringsplan och satt ihop lite material till en presentation om mina tjänster för sociala medier. Resten av dagen ska jag göra så lite som möjligt. 

 Jag har i alla fall världens bästa sällskap <3

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström