Header


Idag har jag väldigt svårt att koncentrera mig, jag rör i flera saker samtidigt och det känns som att jag inte får något vettigt gjort alls. Det är så himla fint väder ute och det kryper i hela kroppen på mig!! Jag vill ut och springa, hoppa i lövhögar, känna solen i mitt ansikte och höstlukten i min näsa. Ändå sitter jag här i soffan och försöker jobba. 

 

Ja ja, jag tror ju att vi styr våra tankar och att våra tankar styr våra känslor, så jag har bara mig själv att skylla. Ska hitta på något bra att muta mig själv med så jag får gjort klart det här fotojobbet innan jag ska iväg på möte kl 15. Efter mötet kan jag ge mig ut och springa i det fina vädret. 

 

Bjuder på en sneak peak från fotojobbet jag gjorde igår för företaget Art of the world som säljer snygga tishor. Jag håller på att redigera bilderna och här ser ni en före- och efterbild. Dem ska använda bilderna till hemsida och sociala medier. 

 
 

Mötet jag ska på i eftermiddag är till LFR konsult som ska hjälpa mig med ekonomisk rådgivning och bokslut. Än så länge gör jag all bokföring själv eftersom det är i så liten skala och jag vill lära mig. När det börjar bli mer så kommer jag lämna ifrån mig bokföringen för att lägga min tid och energi på mer värdeskapande aktiviteter.


Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström