Header

Imorn har det gått en vecka sedan jag gjorde min sista dag på jobbet och jag tänkte att jag skulle sammanfatta hur veckan har varit. Det har varit dagar med otroligt mycket känslor, både upp och ner. 

 

Dagarna innan gick jag runt med känslan av att jag skulle gå på semester blandat med att jag skulle göra något revolutionerande för mig egen skull. Jag var glad, förväntansfull och otålig. Flinade och hade fjärilar i magen. Min sista dag på jobbet lämnade jag in nycklar, telefon, dator och kort. Då kändes det tomt och konstigt, jag kände mig lite naken. Till morgonkaffet blev jag avtackad med en underbar bukett rosor och då kom det några tårar, men jag var så himla stolt över mig själv att jag inte storlipade hela dagen. Det hade varit typiskt mig. Jag har så svårt att kontrollera tårar. 

  


 

Det kändes inte så jobbigt att åka hem den dagen, jag skulle komma tillbaka dagen efter på företagets invigningsfest. I bilen på väg hem satte jag på min krigarlåt och då kom tårarna. Jag skrattade och grät på samma gång. Det var en sån otrolig segerkänsla jag kände. När jag började fundera på att säga upp mig var jag osäker på om jag skulle våga, någonsin. Beslutet kändes så stort, övermäktigt och fyllt av ångest. Men jag klarade det! Stolt över mig själv! 


Fredagen åkte jag tillbaka till Göteborg och agerade fotograf på invigningens första del. Efter lunch åkte jag till Alingsås, lämnade utrustningen hos Mathilda och gjorde mig i ordning. Sedan tog jag tåget tillbaka till Göteborg. Vi hade en härlig kväll med solsken, god mat och skratt. Jag njöt verkligen av de sista timmarna med mina kollegor. Var hemma kvart över fem på morgonen, haha. 

 


 

Lördagen sov jag bort, jag var helt slutkörd efter så lite sömn och så mycket känslor. På kvällen åkte jag till Mathilda och Andreas, mysig chillkväll med tända ljus. 

 

Dagarna efter helgen har känts som en dimma, jag känner inte riktigt igen mig själv. Ena stunden känner jag mig vilsen och fylld av sorg, det känns som jag ska drunkna i känslor och jag har svårt att sortera ut vad dem grundar sig i. I nästa stund dansar jag runt till peppig musik, har stenkoll på allt och planerar hur jag ska uppnå nya mål. Jag känner mig som två olika personer. Men jag antar att det är en del av förändringen. 

  

I måndags spelade jag in en alldeles egen reklamsnutt som kommer sändas på radio i 12 veckor. En utav mina satsningar i marknadsföringen för hösten. Ska bli spännande att se vad det ger för utslag. 

 

Jag har hunnit med 8 av veckans 15 punkter på min to-do-list. Det känns skönt. Får jag in fem bokningar till så har jag även uppnåt måndens mål.

  

Igår hämtade jag ut min nya alldeles egna bil. Det var en cool känsla, men jag trodde att jag skulle vara mer hypad. Jag saknar ändå min V60 lite, vi har mycket minnen ihop. Det får nog bli en Volvo igen när det är dags för ny bil om tre år. 

 

Jag försöker att inte vara för hård mot mig själv just nu. Jag låter mig känna det jag känner, antecknar och analyserar. Jag har haft svårt att komma upp på mornarna så jag låter mig själv snooza lite och satsar på tidigare mornar nästa vecka istället. Morgonpromenader, gröt och tända ljus. Jag behöver troligtvis ganska mycket återhämtning efter det senaste halvårets stress, press och alldeles för lite sömn. 

  

Men snart är jag nog den glada, positiva och energisprudlande Matilda igen. 

 

Imorgon ska jag på möte me LRF konsult angående min förfrågan om en ekonomisk rådgivare, sedan åker jag till Göteborg för ett träningspass med Jonny och William på NW och efter det ska jag träffa Kajsa. Hon har en överraskning för mig säger hon. Jag är sååå nyfiken! Sover över i Göteborg och åker direkt på frukostmöte med BNI i Alingsås på fredag morgon. Fullspäckade och roliga dagar!!
Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström