Header

Jag får fler och fler företagsfotograferingar, vilket jag tycker är såå himla roligt!! Det är inget som jag direkt marknadsför att jag gör, så då känns det extra roligt att få förfrågningar. Jag har ju berättat tidigare att jag ska visa er fotograferingar jag gjort under året och detta uppdrag gjorde jag i början på mars, det var fortfarande snö ute. 

 
 

Uppdraget var åt Börjessons ATV i Alingsås och det som efterfrågades var bilder på lokalerna, bilder på specifika fordon och hjälp med layouts till annonsmaterial. 

 
 

Det kluriga här tycker jag var ljuset. På bilden nedanför så står jag med ryggen mot en vägg med panoramafönster, vilket gör att det kommer in väldigt mycket dagsljus som blandas med belysningen inne i lokalen, som sedan speglar sig i material och fordon. Jag hade studioblixtar med mig i bilen ifall det skulle behövas, men både kunden och jag blev nöjda med det naturliga resultatet. Sen blev det ännu bättre med lite finslip i datorn. Jag gör gärna fler liknande uppdrag!

  

Vet ni vad? Idag har jag haft en extra rolig arbetsdag!! Jag har varit på workshop tillsammans med Jesper Anhede, som är en av Sveriges mest kända och kompetenta fotograf och filmare, på Scandinavian Photo i Bankeryd. Vi fick lära oss om hur man filmer med slider och jib. Vi fick testa gimbals och framförallt, vi fick flyga drönare!!! 

 

Med tanke på vad jag skrev i gårdagens inlägg så var detta verkligen rätt i tiden, hela filmprylen. Jag fick svar på många av mina frågor, fick lära mig nya saker och fick lära mig bra tips och trix. Men ärligt talat, jag måste nog köpa en drönare...

 

Min regel är att om jag vill köpa något som kostar mer än 1000kr så måste jag sova på saken.

Vi får se vad förnyftet säger imorn, haha!Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström