Header


Kl 11. Jag kände mig utvilad när jag vaknade idag. Jag sträckte lite på mig och klickade på mobilen för att se vad klockan var. Då förstod jag varför jag kände mig utvilad, klockan var ju för hundan 11!! Haha. Minns inte när jag sov så länge senast. Jag låg kvar i sängen en stund och pratade med mamma som är i Stockholm. 

 Kl 12. När jag hade kommit ur sängen så plockade jag fram datorn för att jobba och åt samtidigt. Tycker om att sitta och äta frukost länge på helgerna, detta blev mer som brunch. 

 Kl 13 satt jag och gick igenom bilder från en fotografering jag gjorde på Kinnekulle för ett tag sedan. Jag plockar bort bilder där någon blundar eller gör miner innan jag lämnar över bilderna till kunden i ett galleri.

 Kl 14 hade jag bockat av fyra grejer på min to-do-list. Jag brukar börja med det som går fortast, för jag blir glad när jag kan bocka av grejer från min lista. Då blir jag taggad på att vara ännu effektivare. 

 Kl 15 tog jag på mig träningskläder och gav mig ut på en prommis. Färgen på himlen här avslöjar att en redig regnskur skulle komma ca 2 minuter senare. Eftersom jag hade kameran med mig kutade jag 200 meter till en skogsdunge där jag tog skydd. Både jag och kameran överlevde. 6 km blev rundan.

 Kl 16 stod jag fortfarande i skogsdungen, men regnet började ge sig och solen kikade fram. Hela jag var pisseblöt! Hade jag inte haft kameran med mig så hade jag njutit mer av regnet, nu var jag lite väl nojig över att min kompis skulle stryka med. Vet inte riktigt hur mycket vatten den klarar.

 Kl 17 cyklade jag till Hemköp för att hämta ut ett paket. Lite nytt smink o lite hårfix. 

 Kl 18. Jag gjorde ett litet mellanmål efter promenaden, men nu började magen kurra igen. Lillsyrran hade kommit hem så vi satt vid köksbordet o dividerade om vad vi skulle svira ihop till kvällsmat. Vi bestämde oss för en halvvegetarisk 3-rätters.

 Kl 19. Maten var inhandlad och det var dags att sätta igång. Kräftstjärtssoppa med vitlöksbröd till förrätt, tacopaj med sötpotatis och en grönsallad till det som huvudrätt och avslutningsvis fruktsallad. Fullträff!

 Kl 20 var maten nästan färdig så vi började duka och hällde upp var sitt glas med bubbel. Det finns ju alltid något att fira, så säg.  

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström