Header

Så var det måndag igen! Det känns som att jag skrivit precis den meningen förut och som att veckorna går väldigt fort. Den här dagen har jag ägnat åt min youtube-kanal. En hel dags arbete blev ett klipp på 1,5 minut, haha.

Titta gärna!

Förmiddagen gick åt till att rigga upp i studion, klura på vad jag skulle säga och hur jag vill förmedla det. Eftermiddagen gick åt till att spela in sjuhundra olika klipp för att det inte blev som jag tänkt mig och kvällen gick åt till att komponera ihop introt och avslutet. Min plan är att lägga upp en video i veckan till en början. Har ni frågor eller vill att jag ska prata om nåt speciellt så får ni jättegärna kommentera :D

Jag har försökt mig på det här med youtube förut, men inte gjort det helhjärtat. Denna gången ska jag ge det både tid och energi. Det får bli en del i mitt företagande, precis som facebook- och instagraminlägg. Jag hoppas det blir uppskattat, jag själv kommer tycka att det är väldigt roligt att se tillbaka på om några år i alla fall.

Imorgon ska jag på Scandinavian photo's workshop i Bankeryd. Vi ska lära oss att flyga och filma med bland annat drönare. Snacka om rolig arbetsdag!!

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström