Header

Detta har varit en händelserikdag mina kära vänner och ni ska få följa med så här i efterhand, bild för bild, timma för timma. Efter vår förträffliga spa-weekend så följde jag med Mathilda hem till hennes mamma och där sov vi över tills idag. 

 


Kl 08. Mathilda och jag stod båda framför spegeln och sminkade oss.

 Kl 09 satt vi på bussen från Ytterby in till Göteborg.

 Kl 10. När Nordstan öppnade gick vi en sväng i affärer och Mathilda shoppade nya skor till fotograferingen vi skulle ha lite senare.

 Strax efter kl 11 så tog vi en fika för att ladda upp inför fotograferingen. Mathilda tog en raw food-kaka och jag valde yoghurt med nötter och en ingerfärsshot. 

 Kl 12. På väg till Operahuset, där vi skulle fota, slank vi in på en bok-outlet. Mathilda köpte tre böcker och jag köpte två. Kan ju som vanligt inte låta bli!

 Kl 13 var vi i full flärd med att fota höstiga outfits och julfina klänningar. Precis utanför operahuset, mitt i stan. Det är roligt, man får så härliga blickar från förbipasserande. Det kom även fram en kille som gjorde ett tappert försök att ragga på Mathilda, haha.

 Kl 14 åkte vi med Mathildas mamma tillbaka till Veneröd för att käka lite snabbt och svira om inför kvällens roligheter.

 Kl 15. Snabb-handling och sen lunch. Tonfiskröra är något av det bästa jag vet just nu.

 Kl 16 stod vi på Ytterby station igen och väntade på tåget för att åka intill Göteborg. En pepp-kväll på Lorensbergsteatern väntade oss.

 Kl 17 svängde vi förbi ett matställe för att få lite käk i magen eftersom pepp-kvällen skulle hålla på ganska länge. Mathilda och jag käkade bara sötpotatispommes, vad behövs mer än potatis liksom?

 Några minuter efter att klockan slagit 18 så stod vi utanför teatern och köade.

 Kl 19. Kvällen bjöd på fyra inspirerande föreläsare. Annelie Pompe, tjejen som startade körkonceptet JoyVoice, Börshajen och en motivationscoach som heter Gunnar.

 
Kl 20. Jag köpte Annelie Pompes inspirationsbok och fick den signerad.


  

Nu har vi krupit ner i sängen och är förmodligen lika trötta båda två. Vilken dag! Imorgon ska jag åka till Kalmar för ett fotouppdrag, ca 8h tågresa ToR. Tur att jag har ett gäng böcker med mig. Godnatt!

Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström