Header


Måste bara börja med att berätta om vilken avslutning den här tisdagen levererade. Direkt efter jobbet träffade jag brudparet som jag ska fota på lördag. Vi hade en jättemysig pratstund, drack lite kaffe och jag fick mysa med deras valp. Skyndade mig sedan hem för att hinna med en springtur innan jag skulle vidare och äta kvällsmat med familjen. 30 minuter hade jag på mig, så jag tänkte kort och gott att jag springer en kvart åt ena hållet och sedan vänder jag och springer tillbaka.

 

Kände redan från start att jag var lätt i kroppen och kvick i stegen, träningen har gett resultat tänkte jag. 5 km på 28 minuter, mina kära vänner. Det har ALDRIG hänt förut. Inte ens i närheten. Jag har sprungit i många år men legat runt 40 min på 5 km:aren. Har dock aldrig pushat mig själv så hårt som jag gjorde ikväll. Det lät som att mina lungor skulle kollapsa när jag kom i mål. Mina andetag var så tunga och snabba på samma gång att jag inte visste om det var lättast att stå upp eller ligga ner för att få luft, haha. Men jag gjorde det och jag är så fruktansvärt stolt över mig själv, rent ut sagt. Heja mig!

 

I dagens lnlägg är det dags att visa upp nästa av årets roliga fotograferingar. De vanligaste uppdragen jag får är barn/famljefotograferingar eller bröllop, men ibland händer det att något annat trillar in i orderpipen. Till exempel att fota CV-bilder, likt den här fotograferingen som jag gjorde i februari. 

  

Jag gillar att få vara delaktig och bidra med något fint till andra människors tillvaro. Att få bevara småbarnsåren på bild för föräldrar, att få visa brudpar hur kära dom faktiskt ser ut, eller att få hjälpa någon att pimpa sitt CV med en snygg bild så att personen får sitt drömjobb. Jag vill ge andra människor ett extra leende på läpparna, ett skutt i hjärtat och lite guldkant på tillvaron. Då känner jag att jag är på rätt plats!

 


 

Vill ni se mer av mina fotojobb så är ni varmt välkomna in på min hemsida www.matildakalstrom.se. Jag ska uppdatera den så fort jag får lite tid över. Har inte hunnit lägga in några utav sommarens bröllop än. 


Likes

Comments

YouTube
Matilda Kälström