Måndags-stress

Gårdagen började jättebra, jag kom iväg till gymmet i tid och att springa 5km gick lätt. Jag gick hem, stod på huvud, duschade, åt min gröt och började förbereda mig inför arbetsdagen. 

(null)


Det stod reklamfilmsinspelning på schemat och jag stod ansvarig för både ljud och bild. Jag har investerat i ett ljudkit med mygga till min Canon och jag fick hem den i fredags. 

Eftersom vi varit hos farmor på sjukhuset hela helgen så hade jag inte hunnit testa den och faktiskt då räknar jag alltid med att saker ska funka när man köper dom nya, hehe. Här kan ni börja ana att något kommer gå fel. 

40 minuter innan kunden ska komma är jag på plats i fotostudion för att rigga kameran och testa ljudet. Det är bara det att det blir inget ljud, zero. Bara brus. Jag tittar, så som man gör nu för tiden, på instruktioner på youtube. Hjälper inte. Jag får numret av Daniel på Scandinavian, till en Christer som är expert. 

Det kan nog vara någon sladd som är trasig säger han. Jaha? Men asså.. jaha. I detta nu sitter dessutom kunden i min studio och väntar på att vi ska köra igång och jag börjar bli lite stressad. 

Jag fick snällt ursäkta mig och förklara att prylen är trasig och att jag är tvungen att åka till Mölndal för att byta den. Som tur var så var hon väldigt förstående. Vi bokade om inspelningen till torsdag och jag åkte till Scandinavian photo i Mölndal. 

(null)


Det konstaterades att myggan faktiskt var trasig och jag fick en ny. När det var gjort var det lunchtid så jag passade på att möta upp mina gamla kollegor på Frölunda torg och käka lite. 

När jag kom hem åkte jag till min mosters inredningsbutik med ett gäng tygkassar som hon ska sälja där (Yay!). Sen försökte jag planera veckan, men mitt humör sjönk i botten. Jag kände mig deppig och ledsen, som om hjärtat skulle gå sönder i bröstet på mig. Därför stoppade jag i hörlurarna, lyssnade på skön musik och började pyssla på min mål-bok istället. 

(null)

Vardag | |
Upp