Julpepp

Jag längtar verkligen efter julen, SÅ himla mycket! Speciellt när det är snö ute. Förra veckan strosade jag runt i Allum en eftermiddag och jag blir helt tossig av alla fina julsaker som redan finns i butikerna. För min ekonomi är det tur att jag bor hemma hos mamma och inte har utrymme för en massa julpynt just nu, därför njuter jag bara av att titta. Mitt kreativa jag klättrar dock på väggarna!
 
 Från Pinterest, himlen av inspiration. 
 
I några år har jag gjort egna julkort som jag har skickat till mina nära och kära, det har varit så himla mysigt. Förra året hann jag inte göra mer än 5 julkort och sparade dem tills i år istället. Därför behöver jag köpa lite nytt pysselmaterial så jag kan göra några till. Jag hittade även världens mysigaste pysselset på Panduro. Det är en minidörr med tillhörande trappa och postlåda. Det finns även så man kan köpa en minispark och miniskidor. Tanken är att man ska måla det och sedan bygga ett litet hem åt en tomtenisse. SÅ HIMLA GULLIGT! Det är ju för barn, men jag funderar seriöst på att köpa ett set bara för att jag är pysselsugen. :)))
 
Något som får mig att julfixa lite extra framöver är julfotograferingen jag ska ha på lördag. Jag kommer vara på plats på en julmarknad som min moster och morbror anordnar och tanken är att jag ska bygga upp två eller tre julinspirerade miljöer som familjer kan välja mellan för fotograferingen. Man kan fota barnen eller hela familjen. Vi har fått tag i bland annat en gammal släde, ett gäng höbalar, granar och säckväv. Tror det kommer bli huuur mysigt som helst! Förhoppningsvis stannar snön kvar tills dess. 
Vardag | inspiration, jul, julpepp | |
#1 - - Ronja:

åh längtar så efter julen!!

Svar: Jag med!! Vad tycker du är det bästa med julen? :D
Matilda Kälström

#2 - - Ronja:

hmm åh alltså allt! Älskar julfilm, julmusik, julbak, julmat, julkalendrar haha! allt som hör julen till i princip!

Svar: Haha, va härligt!! :D
Matilda Kälström

Upp