En sån där härlig dag

Känns så skönt att säga att jag har haft en riktigt peppig dag! Den började lite segt och jag hade väldigt svårt att komma ur sängen imorse, jag ställde alarm på kl 6 men gick upp 7.30. Jag hängde inte upp mig på det utan knallade iväg till gymmet och sprang 5km. Det gick såå mycket lättare än vad jag hade förväntat mig, så jag sprang med ett stort leende på läpparna. Måste sett ganska fånig ut, hehe. När jag kom hem svirade jag ihop en smaskig grötfrulle, duschade och gjorde mig i ordning. Alla mina byxor ligger i tvätten som jag glömde hänga upp igår kväll, så jag rotade fram en kjol. Det är ju ändå tisdag liksom :)
 
 
Dagens första måste var att åka till min gamla gymnasieskola för att printa bilder till utställningen på söndag. Jag är alltid lika nervös när jag ska skriva ut bilder. Dels för att min skärm på datorn inte är kalibrerad så ibland blir färgerna lite tokiga, men också för att man granskar printade bilder på ett helt annat sätt än digitala. Min fd fotolärare var nyfiken och tittade igenom bilderna, jag fick mycket beröm och det gjorde mig glad. Jag blev väldigt nöjd med de jag hann skriva ut och ska tillbaka dit imorn för att printa mer. Jag har även beställt 2 canvas och 5 A2 från Prinfo som jag är såå spänd över! Nu ska jag klura ut hur jag vill visa upp bilderna på utsällningen. 
 
 
I eftermiddag har jag varit på mödravårdcentralen för att förya mitt recept på p-piller, postat två fotoböcker till kunder, gjort en del bokföring och ätit mellanmål. Ikväll har jag en fotografering i studion, vi ska ta CV-bilder. Efter det tänker jag ta en kväll i soffan med Fredrik Eklunds nya bok. Den är jag taggad på att läsa! 
 
P.S Bilderna är från min instastory, vill ni se mer så finns jag på @matildakstrom :) 
Vardag | Kälström fotografi, entreprenör, fotograf,, företagande, vardag | |
Upp