Tredje advent

(null)


Den här dagen har varit så himla mysig! Jag vaknade vid åtta, drack en smoothie till frukost och sminkade mig. Vid halv tio åkte jag till fotostudion - städade, satte på kaffebryggaren och tände ljus. Kl 10 kom två barnfamiljer och vi hade en härlig timma tillsammans, barnen hade väldigt roligt framför kameran. 

Det brukar räcka med en timma fotografering för barn, sen tar oftast tålamodet slut. När familjerna hade åkt tog jag mig hem och satte mig med datorn. Det är så skönt att ta tag i bilderna direkt efter fotograferingen. 

När jag hade sorterat klart bilderna kom mamma och Niklas tillbaka från deras långpromenad. Det var lunchdags så vi åkte i samlad trupp till Åsgärdet, där Niklas bor. Köttfärssås och spagetti stod dukat på bordet. Vegofärs till mig. 

I eftermiddag har jag, Alice o Gustav varit ute i snön, åkt släde efter fyrhjulingen och gått på upptäcksfärd i en förfallen ladugård. När jag kom hem var mamma mitt uppe i brödbaket och det luktar gott i hela huset. Jag städade upp på mitt rum och bytte lakan i sängen. 

(null)


(null)


Nu ligger jag på soffan och ska ta tag i planeringen för veckan. Göra tidsinställda inlägg för Facebook-sidan, en to-do-list, planera två produktfotograferingar och lite annat smått och gott. Imorgon ska jag iväg på en spännande grej, jag ska nämligen titta på en butikslokal i Alingsås. Vi får se vad magkänslan säger! 
Vardag | |
#1 - - Mirre:

Men oh så härligt att ut och röja i snön

Svar: Ja det var precis vad jag behövde :D
Matilda Kälström

Upp